De største trendene for brudekjoler i 2019

Image result for De største trendene for brudekjoler i 2019

Enten du foretrekker en brudekjole i klassisk stil eller ønsker å gå for noe unikt vil du garantert kunne finne noe du liker blant årets trender. I denne artikkelen går vi gjennom noen av trendene for 2019 for å hjelpe deg å finne den perfekte kjolen for din store dag.

Sløyfer og glitter

Glitrende brudekjoler og metalliske farger kan gi brudekjolen et annet uttrykk enn klassisk hvitt med blonder og silke. Ønsker du at bryllupet ditt skal ha et morsomt preg hvor du kan slappe av og danse deg gjennom kvelden med dine nærmeste, vil en kjole i glitter eller metallisk være midt i blinken. En kjole i lyse farger som bronse eller sølv vil gi kjolen et stilig preg for de som ønsker noe litt utenom det vanlige.

Man kan også kombinere en klassisk og moderne stil gjennom å velge en kjole med mindre detaljer av glitter, dersom man ønsker et innslag av begge deler.

En detalj som er ekstra populær i år er sløyfer. Både i form av bånd rundt kjolens midje med sløyfe på ryggen, sløyfer på kjolens stropper eller som andre detaljer på kjolen. Her kan man velge mellom forskjellige design, enten man foretrekker én eller flere sløyfer som en yndig detalj eller om man vil ha en kjole med en større sløyfe som gjør litt mer ut av seg. Uansett hva man velger passer sløyfer utmerket som bryllupsdetalj og kan gi kjolen et særpreg på en vakker og sofistikert måte.

Moderne og minimalistisk

En av årets store trender er dresser og dressbukser og dette har også blitt inkludert i årets bryllupsmote. Flere av de store motehusene har vist frem dressbukser og buksedresser på sine motevisninger og det finnes mange varianter å velge mellom. Ønsker du derfor en litt annerledes brudekjole kan derfor en elegant buksedress være et kult alternativ.

Image result for De største trendene for brudekjoler i 2019

Mange velger å gifte seg borgerlig, men det kan for flere være en utfordring å velge antrekk dersom man ikke ønsker den tradisjonelle hvite brudekjolen. I år finnes det derimot flere utmerkede valg dersom man ønsker en annen vri. I kjølvannet av det britiske kongebryllupet mellom prins Harry og Meghan Markle er kjoler med en moderne og minimalistisk stil blant årets store trender. En brudekjole med enkle og rene snitt og en fin silhuett ser elegant og sofistikert ut, og passer perfekt for alle som liker minimalistisk eleganse. Leter man etter en enkel og moderne kjole fremfor lange slep og store tyllskjørt, finnes det i år en mengde kjoler å velge mellom.

Asymmetri og bar mage

Asymmetriske kjoler hvor skjørtet er kort fremme og langt bak har også blitt vist på catwalken av mange designere. Man kan her velge en kjole med en lengde som stopper ved knærne om man ønsker en subtil effekt. Ønsker man en skarpere kontrast kan man derimot velge en av variantene med kortere skjørt foran for en mer dramatisk effekt.

Kjoler som er to-delt som viser litt bar mage er også blant årets trender. Dette er en morsom detalj som gir brudekjolen et personlig preg og passer utmerket for vår- og sommerbryllup. En to-delt kjole vil gi et ungdommelig og moderne preg, men stoffet og fasongen vil fortsatt gjøre antrekket passende for en bryllupsseremoni.

Om du allerede har bestemt deg for hvilken type brudekjole du ønsker, eller bare vil se gjennom det store utvalget av brudekjoler blant årets trender, kan man få en god oversikt ved å se hva nettbutikkene har å tilby. Blant nettbutikkene som har et stort utvalg av brudekjoler til en rimelig pris finner man blant andre JJ’s House, hvor du kan finne kjoler for alle årets trender.